Aloe Vera Gel

Aloe vera potvrđeno je jedna od najljekovitijih biljaka u svijetu.

Čisti gel (99.7% , stabilizovan uz 0.3% vitamina C iz papaje koji služi kao konzervans) iz središta biljke Aloe Barbadensis Miler, jedne od najljekovitijih Aloa.

Kategorija:

Koristite li je iznutra ili izvana, Aloe Vera će imati savršeno djelovanje na vaše zdravlje. Postoje različiti proizvođači i prerađivači aloe vere u svijetu, no vrlo je važno da konzumirate čistu alou bez kore i dodatnih konzervansa. Kao najbolji izbor certificiranih proizvođača i prerađivača preporučuje Forever Living Products, tvrtku koja posjeduje 92% svjetske proizvodnje ovih čarobnih biljaka.

Šta sadrži Aloe Vera Gel

Aloe vera gel sadrži proteine, kalij, kalcijum, magnezijum, cink, vitamin A, B, E, oligoelemente, minerale, enzime, prirodni šečer, antrakinone, lignine, biljne sterole, saponine, salicilna kiselina, aminokiseline…..
Vitamin C, djeluje kao stabilizator, pomaže u održavanju tonusa krvnih sudova i promoviše dobru cirkulaciju i bitan je za zdravlje nadbubrežne žljezde koja podržava naše tijelo u vrijeme stresa. Amino kiseline koje su lanci atoma koji konstruišu proteine ​​u našem tijelu. Enzimi, organski atom i molekul prirodne sirove hrane, podmlađuju tkiva u staroj dobi i promovišu zdravu kožu. Gerijum, mineral koji je zadužen za imunodeficijenciju, bol, srčane poremećaje, poremećaje cirkulacije i probleme očiju.

Kako djeluje Aloe Vera gel na naš organizam

  • Jača otpornost organizma
  • Potiče probavu, neutralizira povišenu želučanu kiselinu.
  • Regulira djelovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, proljeva i zatvora.
  • Čisti kompletan probavni trakt, jetru i bubrege.
  • Hrani i alkalizira organizam.
  • Prodire kroz stjenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga. Na taj način smanjuje se upale i povećava apsorpcija hranjivih tvari.
  • Osim crijevnih resica čisti bubrege i jetru od kamenaca, otapa postojeći i spriječava nastanak novog kamenca.
  • Popravlja stanje psihe, otklanja nesanicu

Koristite najbolje za svoje zdravlje!

Naš Aloe Vera gel koriste svi oni koji žele da održe sistem za varenje zdravim i da unaprijede svoj energetski nivo.

KUPI ALOE VERA GEL ONLINE

Naruči Aloe Vera Gel putem formulara