Clean 9 – Forever Living

PROGRAM ZDRAVOG GUBLJENJA KILOGRAMA

Detox-mršavljenje Fit C9 je program s kojim u samo 9 dana stječete nove navike uz koje detoksicirate organizam i mršavite. Ovo je prvi korak u postizanju željene tjelesne težine i vitkije linije.

PROGRAM ZDRAVOG GUBLJENJA KILOGRAMA

Detox-mršavljenje FIT C9 je program s kojim u samo 9 dana stječete nove navike uz koje detoksicirate organizam i mršavite. Ovo je prvi korak u postizanju željene tjelesne težine i vitkije linije.

Zašto je detoksikacija uz Clean 9 najbolji izbor

 • ČISTE SE ĆELIJE- Toksini koji se skladište u cijelom tijelu, našim mišićima, tkivima organa, čak i u mozgu.
 • ČISTI SE JETRA- Kada je jetra preopterećena, toksini se filtriraju u tijelu i stvaraju oboljenje i nelagodu.
 • RESETUJE SE HORMONALNI (ENDOKRINI ) SISTEM- Uklanjanje toksina će automatski pružiti vašoj jetri, crijevima, štitnoj žlijezdi i srcu prijeko potrebnu pauzu i šansu da se resetuju.

Svako može, a možete i vi postići zapažene rezultate s ovim programom. Sve je stvar odluke i želje da učinite nešto zaista dobro za sebe i svoje zdravlje. Ovaj program u kratkom vremenu uz malo samodiscipline daje odlične rezultate.

Zašto nam je potreban detox!

Detox-mršavljenje jako je poželjno za naš organizam jer organizam tijekom vremena osim onih dobrih, nakuplja i loše tvari koje nazivamo toksini ili otrovi.

To je proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina, a uz to dolazi i do otapanja masnih naslaga, odnosno mršavljenja, do čišćenja jetre i probavnog sistema.
Toksini se u ljudskom tijelu nakupljaju usljed nepravilne ishrane i stresnog načina života, pa bi bilo jako dobro povremeno ih odstraniti iz organizma. Njihovo prisustvo u organizmu uzrokuje nepravilno iskorištavanje vitamina i minerala unesenih hranom što dovodi do disbalansa organizma, a što opet uzrokuje pojavu raznih bolesti. Zato je važno povremeno ih odstraniti i očistiti cijeli organizam, a naročito jetru koja je glavni organ kroz koji prolazi sve što unesemo u organizam.

Šta je Fit C9?

Fit C9 ili Clean 9 je program za detox-mršavljenje, odnosno detoksikaciju i mršavljenje na potpuno prirodan način, a koji sadrži sve što je potrebno kako bi se u samo 9 dana detoksicirao organizam. Uz to ide i otapanje masnih naslaga, odnosno mršavljenje 3 do 7 kilograma i smanjivanje obujma 3 do 7 centimetara.

Koliko ćete smršaviti ovisi o Vama, odnosno o tome da li se pridržavate priloženih uputa. Ako ste disciplinirani uspjeh neće izostati, sigurno ćete smršaviti do 7 kilograma, a možda i više. Čak i ako se ne pridržavate uputa u potpunosti, imati ćete nešto manje kilograma, manje obujma i izvršiti ćete detoksikaciju organizma. Nema jo-jo efekta i ne vraćaju se kilogrami ako normalno jedete.

Osim detoksikacije i mršavljenja, čisti se probavni sustav i jetra, regulira apetit, mijenjaju životne navike, a na kraju programa imate više energije, mršaviji ste, sretniji i zadovoljniji sami sa sobom.

Što sadrži paket FIT C9?

Paket uključuje:

 • Forever Aloe vera gel – 2 litre
  100 % čista aloe vera – prema iskustvima korisnika, pomaže postići zdravi probavni sustav, neutralizira povišenu želučanu kiselinu, djeluje protiv upala u organizmu, jača imunitet i ima niz drugih blagotvornih učinaka na naš organizam.
 • Forever Therm – 18 tableta
  pomaže ubrzati gubljenje kilograma, ubrzava metabolizam;
  – sadrži zeleni čaj, zelena zrna kave, guaranu, vitamine B grupe i vitamin C.
 • Forever Garcinia plus – 54 kapsule
  usporava pretvaranje kalorija iz saharida u masti, smanjuje
  stvaranje kolesterola i masnih kiselina, slabi i regulira apetit, utječe na dobar rad jetre, daje energiju i povoljno utječe na živčani sistem.
 • Forever Lite ultra proteinski shake – 15 porcija
  sadrži proteine i vitamine, a možete birati okus čokolade ili vanilije (jako je finog okusa, bar meni).
 • Forever Fiber –9 vrećica
  vlakna – kontrolira tek, osjećaj gladi i unos kalorija, jača kardiovaskularni sistem i imunitet.
 • Traka za mjerenje obujma
 • Knjižicu sa uputama

Kome se preporučuje paket Fit C9?

Program je potpuno prirodan i siguran za zdravlje za većinu ljudi, ali ako je nekome postavljena dijagnoza ili je u procesu liječenja preporuka je da se posavjetuje sa svojim liječnikom.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama

S obzirom da je program Fit C9 potpuno prirodan, sve više ga koriste profesionalni sportaši.

Da li ću osjećati glad tokom ovog programa?

Tijekom provođenja ovog programa nemate osjećaj gladi, a u zadnjim danima imate osjećaj poletnosti i imate više energije.
Forever C9 nije dijeta nego odluka, odluka da želite izgledati i osjećati se bolje!

Program Clean 9 čisti kompletan organizam od toksičnih naslaga, uspostavlja nutritivni balans i pomaže vam da se osjećate lakše i puni energije. Preporučuje se jednom do dva puta godišnje, kao i kada postoji ozbiljniji zdravstveni problem, pri početka ciljanog tretmana dodacima ishrani.

Za sve savjete i preporuke, kontaktirajte nas na broj telefona 061 799 625.

KUPI Clean 9 ONLINE

Naruči Clean 9 putem formulara