Matična mliječ – Royal Jelly

  • Jedan od najkompletnijih prehrambenih proizvoda
  • Lako se apsorbira i probavlja
  • Bez konzervansa, umjetnih boja ili okusa
Kategorija:

Matična mliječ Forever Living products Royal Jelly

Matična mliječ je mliječna izlučevina dobivena iz ždrijela pčele radilice. Ova pčelinja “super hrana” posebno je pomješana s enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli kojoj je sudeno da postane matica. To je ekskluzivna hrana matice tijekom njezina plodnog života, omogućavajući joj da izliježe do 3000 jajašaca dnevno tokom njezina šestogodišnjega životnog vijeka. Pčele radilice, koje jedu običan med, žive samo 4— 6 tjedana.

Matična mliječ sadrži vitamine A, C, D, i E i također je prirodno skladište bogato vitaminima B kompleksa. Glavni sastojak je vitamin B5 (pantotenska kiselina), jedan od najbitnijih sastojaka u organizmu, nuždan za sintezu i sagorjevanje proteina, masnoća, ugljikohidrata i nekoliko hormona.

Matična mliječ sadrži svih osam esencijalnih amino- kiselina plus deset sekundarnih amino- kiselina i znatnu količinu minerala: Kalcij, bakar, željezo, fosfor, kalij, silicij i sumpor. Matična mliječ sadrži i nukleinsku kiselinu.

Matična mliječ bogata je proteinima i proizvedena je tokom probave peludi.

Naša matična mliječ sakuplja se u suhim, izoliranim, visokim pustinjskim predjelima gdje netaknuta priroda pruža idealan okoliš za naše pčelinje košnice. Vadi se iz košnice i istoga trenutka suši u ledenici kako bi se iz proizvoda uklonio samo višak vode, ostavljajući sve prisutne vitamine, minerale, enzime i koenzime.

Sastav Forever Living Royal Jelly

Matična mliječ u prahu 250mg

OSTALI SASTOJCI
Sorbitol, fruktoza, limunska kiselina, prirodna aroma narandže, stearinska kiselina, magnezijev stearat, kremena zemlja.

Način upotrebe matične mliječi

Uzmite jednu tabletu dva puta na dan.

Za više informacija i adekvatne preporuke javite nam se na broj telefona 061 799 625.

KUPI Matičnu Mliječ ONLINE

Naruči Matičnu Mliječ putem formulara