Forever Bee Propolis tablete

Propolis je zaštitna tvar koju pčele sakupljaju i kojom održavaju čistoću svoje košnice. Forever Bee Propolis® prikuplja se u nezagađenim krajevima. Za dodatno osiguranu čistoću, koriste se posebno dizajnirani kolektori. Forever Bee Propolis 100%-tno je prirodan bez dodanih konzervansa ili umjetnih okusa.

Kategorija:

PROPOLIS

Kada pomislimo na pčele, najprije nam padnu na um med i pelud. Ali jos je jedna tvar od velike važnosti, propolis, kojega čini ljepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metaboliziraju propolis, a potom njime oblažu svoje košnice kako bi ih zaštitile. Toliko je djelotvoran, da je unutrašnjost pčelinje košnice katkad sigurnija od većine operacijskih dvorana. Ime propolis dolazi od grčke riječi koja znači ”prije grada”, sto znači da propolis brani cijelu zajednicu od vanjskih prijetnji. Propolis ima povijest staru 5.000 godina. Asirci i Grci koristili su ga za imunitet i očuvanje zdravlja. Sadržavajući 22 aminokiseline, vitamine B kompleksa i pojačan s dodatkom matične mliječi, Forever Bee Propolis izvrstan je način očuvanja prirodne tjelesne zaštite.

Forever Bee Propolis sakuplja se u visokim pustinjskim predjelima gdje nema zagađenja. Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane sabirne posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee Propolis je 100% prirodan, bez dodataka konzervansa ili umjetnih boja. Također je i izvrstan prirodni prehrambeni proizvod, bogat hranjivim tvarima poput vitamina, minerala, enzima, aminokiselina i ostalih elemenata u tragovima.

Sastav Forever Bee propolis tableta

Pčelinji propolis 500 mg

Med, izolat sojina proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijeva kroskarameloza, matična mliječ.

Netto sadržaj Forever Bee propolis tableta

60 tableta (svaka sa 500mg propolisa)

Način upotrebe Forever Bee propolis tableta

Jedna tableta dva put na dan

Za više informacija i adekvatne preporuke javite nam se na broj telefona 061 799 625.

KUPI Forever bee propolis tablete ONLINE

Naruči Forever Bee propolis putem formulara