Aloe Activator – čudotvorne kapi za oči

Aloe Activator sadrži stabilizovani aloe vera gel i alantoin, organski agens za regeneraciju ćelija. Sadrži enzime, amino kiseline i polisaharide, što ga čini vrhunskim agensom za hidrataciju kože, ali i kose.

Kategorije: ,

Aloe activator za oči

Međunarodni Savjet Aloe (IASC) potvrđuje da Aloe Activator sadrži čistu alou.

Dr.Danhoff smatra filtrirani Aloe Activator tečnim naočarima- zaštita od ultra violetnih zračenja.

Svjež, providni gel iz lista Aloe Vere vrši sterilizaciju i smiruje oko, već nakon nekoliko sekundi smanjuje simptome bolesti oka i vrlo brzo dovodi do izlječenja.

Dr. Neville Baron, oftamolog, nazvao je kapi od Aloe „čudotvornim kapima“

Dr. Filatov je koristio kapi od aloe sa velikim uspjehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše psihičke funkcije, kao i imunitet.

Odličan je u kombinaciji sa puderom za masku (Facial Contour Mask Powder) tako da vlaži, čisti i kodicionira kožu. Maskom se uklanjaju izumrle ćelije kože dopuštajući novim ćelijama da daju svjež, pun života i sjajan izgled kože.

Njegov ph je 4.5 što ga čini toliko nježnim da se može koristiti neposredno pored očiju.

Ako ga koristimo za oči- tri puta dnevno po jedna kap u svako oko. Nakon ukapavanja, žmurite tridesetak sekundi, da vas ne bi peklo i da ne iritirate sluzokožu. Vremenom se svako, pa čak i djeca naviknu na to.

Samostalno se ovaj proizvod koristi za ispiranje očiju, kao kapi za uho, kod upale nosnih šupljina, veoma dobro djeluje na astmu, bolove u ždrijelu, na ćelavost, sijedu kosu, perut, akne, perutanje kože, za zatezanje kože i kod raznih infekcija.

Može se kobinirati uz Heat Lotion kremu za regeneraciju i obnavljanje kose. Pomiješati Aloe Activator i malo Heat Lotion (crvene kreme), utrljati na tek opranu kosu i tjeme glave.

Također, može se kombinirati sa Aloe Gellly (zelenom kremom) kao maska za lice.

Activator se koristi za njegu lica. Nanošenjem na potpuno čistu kožu lica reguliše rad lojnih žlijezda, pa tako od masne do suhe kože pravi normalnu. Podstiče regeneraciju ćelija kože lica.

Upotrebljava se i u otorinolaringologiji, kod upalnih alergijskih promjena u uhu.

Pakovanje 130ml